najlepiej sprawdźcie bo wyglądają mi jak te z Bory, a ostatnio rozbierałem je z kolegą właśnie w Borze i zauważyłem, że pod te były większe otwory niż w O1... no najwyżej trzeba będzie poszerzyć otwory
Ta lampka ma 10 cm szerokości. Przemek sprawdzi czy wejdzie w miejsce tej co jest teraz. Tzn. czy się zmieści bo tam jest rączka i nie wiem ile tam jest miejsca.
Wtyczka do niej jest taka sama jak do lampki w podsufitce. Czyli za 4 zł.
Będę w tym tygodniu zamawiał wtyczki w ASO VW w Katowicach. Jeśli ktoś z Was kupił taką lampkę i chciałby wtyczkę a nie ma możliwości jej zakupienia to piszcie. Zamówię i potem wyślę.
Mógłbym nawet przygotować taki zestaw: wtyczka + piny + kabelek. Wszystko gotowe do podpięcia. Taki zestaw kosztowałby 9 zł. + koperta i znaczek.
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
Klientów pytających o rabat informuję, że jest on stolicą Maroka
Tempomaty w grupie VAG. Skoda, Audi, Seat, VW. Wiązki, montaż, kodowanie. Tel. 510 150 407
orientuje się może któryś z kolegów od czego będą poszczególne piny w takiej kostce?? Lampka z Audi A 6 na bank jest podświetlenie przycisków. Pozdrawiam.
Mam samochód z 2007 roku z magistralą can. Nie ma żadnych problemów z instalacją i modułem komfortu po podłączeniu dodatkowej lampki.
Zamierzam jeszcze podłączyć do niej lamki obrysowe (znajdują się one w drzwiach). Myślę, że nie będzie problemów.
..... a gdyby tak sobie w swojej O2 zamontować lampki ostrzegawcze w tylnych drzwiach .... :twisted: :twisted: I jeszcze podświetlanie nóg .... ach to by było piękne :-)
kropeck, ja mam u siebie w 01 podświetlenie nóg ale z przodu, możesz zobaczyć w mojej galerii (ciemno-zielona niunia) jak to wygląda,bo dla mnie super ostatnio też montowałem lampkę na tył bo jej nie posiadałem w swoim kombi i teraz jest fajnie zielono w aucie taki lans ;p hehehe
Łosiu1988, przynajmniej nie jest to niebieski jak u 99% ludzi ... mnie już jakiś czas temu zaczął drażnić, choć na początku strasznie mi się podobało (na początku mody na niebieski czyli z 10 lat temu) :-)
kropeck, no dokładnie, niebieski kolor to już z mody dla mnie wyszedł i zbyt wiele ludzi go ma...a ja zawsze lubiłem się wyróżniać i mieć inaczej niż wszyscy
Koledzy, jak się wpiąć w instalację w przedniej lampce? Nie chodzi mi o schemat bo koleś go podawał, ale o sposób podlączenia/wpięcia. Czy zdjąć kawałek izolacji i dolutować kabelek od tylnej lampki czy może macie jakieś inne sposoby?
Czy zdjąć kawałek izolacji i dolutować kabelek od tylnej lampki czy może macie jakieś inne sposoby?
Można lutować. Ja jednak stosuję wtyczki, dzięki którym nie trzeba ciąć instalacji. Koszt takiej nowej, dodatkowej wiązki to około 40 zł. Jest to koszt wtyczek i pinów. Mogę Ci podać wszelkie numery jeśli jesteś zainteresowany.
Można lutować. Ja jednak stosuję wtyczki, dzięki którym nie trzeba ciąć instalacji. Koszt takiej nowej, dodatkowej wiązki to około 40 zł. Jest to koszt wtyczek i pinów. Mogę Ci podać wszelkie numery jeśli jesteś zainteresowany.
Aha, chyba rozumiem - czyli wyciągamy wtyczkę z przedniej lampki i wkładamy ją do naszej wiązki w której jest rozgałęzienie do lampki na przód i na tył. Oczywiście jestem zainteresowany numerami wtyczek i pinów do nich. Na pewno się przyda bowiem lampka już zakupiona, czekam tylko aż zrobi się cieplej i będzie można popracować. Serdecznie dziękuje koleś.
A jak zrobić aby świeciły przy otwartych drzwiach te lampki przy uchwytach? Nie muszą posiadać funkcji włączania. Mają się tylko zapalać jak otworzę drzwi...
Mi-24 Hind - moc silników 2x2225KM
Octavia 1,9 TDI - moc silnika 1x110KM :P
Ja wczoraj po 4 godzinach walki(nie jestem znawcą ) , oraz po dokładnej dokumentacji wysłanej mi przez kolegę z forum . Pozdrawiam dołożyłem lampeczki 2 na tył oryginalne ,oraz paski ledowe pod nogi na przód . Udało mi się również metodą prób i błędów to zsynchronizować i działa super niedługo pokażę efekty na zdjęciach . Pozdrawiam tych którzy mi pomogli z forum.
ja właśnie zakończyłem prace nad tylną lampką gdyz w AMBIENTE brak, wpiołem sie w lampke oswietleniową u góry , ładne luty oczywiscie 3 kabelki przeprowadzone na wczesniej ustalone miejsce na tyle, lampka z VW POLO bodajze 2000 rok , odpowiedni otwór w tapicerce i wszystko hulajak ta lala
Komentarz